Aantal personen: 4
300 gram gepocheerde mesheften
100 gram Frituur beslag
200 knolselderij
30 gram gesnipperde ui
40 gram gehakte kruiden ( dille, basilicum, dragon)
Maisvlokken
Olijfolie
Diversen Slasoorten
Kruidendressing
1.De gepocheerde mesheften marineren.
2.In een marinade a la minute, 15 minuten.
3.De knolselderij schoonmaken en in plakjes snijden van 0,5 cm dik.
4.De knolselderij frituren in olijfolie, en licht zouten.
5.De mesheften door het frituur beslag halen.
6.Daarna het geheel door de maisvlokken halen.
7.Frituren in olie bij 180 oC, op papier uit laten lekken.
8.De slasoorten netjes op de borden schikken.
9.Daarop de gefrituurde knolselderij leggen.
10.De gefrituurde mes heften erop dresseren.
11.Het geheel napperen met een dressing.
12.Afgarneren een takje dille.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |